ALS PRESENTATIE-

TRAINER  

OVER GERBEN ALS PRESENTATIETRAINER

Jeroen Niesink, PostNL

“Gerben leert je alle kneepjes van het vak. Zijn ervaring in de tv-wereld komt hierbij goed van pas. Ik heb nu concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Zeker een aanrader!.”

WAT IK DOE...

 

Vanuit mijn corporate ervaring en unieke expertise als programmamaker en TV-presentator  help ik vooral inhoudelijk gedreven vakspecialisten (Finance, Data, ICT, etc.) hun boodschap naar niet-specialisten:

- kernachtiger 

- eenvoudiger

- visueler

- duidelijker 

- boeiender

- overtuigender

 

te presenteren. 

Daarmee winnen ze aan persoonlijke effectiviteit en impact. En kunnen ze vanuit hun expertise een grotere bijdrage leveren aan het succes van hun organisatie. 

WAT IK DAARONDER VERSTA 

Ik hanteer een totaalaanpak. Want puur focussen op hoe je presenteert is kortzichtig.  

 

Het probleem bij vakspecialisten begint namelijk vaak al daarvòòr. Als men nalaat zich (vooraf) te verbinden hun publiek. Te bepalen wat er écht nodig is. En dus niet in staat is om het voor de doelgroep begrijpelijk en relevant te maken.  

 

Dat komt  we in mijn vak 'The Curse of Knowledge'.  Ik biedt inzicht en handvaten om die valkuilen te vermijden. 

 

WAAROM IK DAT DOE...

Ik geloof dat goede, empathische communicatie  cruciaal is voor succesvolle transformatie, innovatie en ontwikkeling.  Daar wil ik aan bijdragen. 

WAAROM IK DAT ALS GEEN ANDER KAN...

Ik ben de enige presentatietrainer in Nederland die een corporate achtergrond  en bedrijfskundige kennis combineert met diepgaande ervaring en expertise op het gebied van storytelling en presenteren.  Als er íemand is die vakspecialisten effectiever kan laten presenteren dan ben ik dat. Punt. 

HOE WE TOT ELKAAR KOMEN 

Meer weten over de mogelijkheden? Eens vrijblijvend sparren hoe ik u(w organisatie) verder kan helpen? Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met u op. 

Of neem een kijkje bij mijn bedrijf www.speaktosucceed.nl of op www.expertized.com 

Voor snel en gemakkelijk contact: 
  • White Youtube Icoon
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon

©2019 by Gerben van Driel